Liána Vendégház, 4 szoba 12 férőhely

Szobák, szolgáltatások Töltsön el néhány kellemes napot Badacsonytomaj településen a Liána Vendégház Badacsonytomaj vendégeként. A vendégház ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja a Badacsonytomaj településen szállást keresőket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja.

Az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. A szálláshely klimatizált apartmannal várja a kedves vendégeket. A szobában elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást.

Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés 3.1 km-re van a Badacsony Strand a szálláshelytől, 3 km-re a Pláne Badacsony borterasz, 2.7 km-re a Kisfaludy Kilátó, 1 km-re a Balatoni strand. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. 1.4 km-re fekszik a legközelebbi étterem, 50 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. A helyszínen lehetőség van bográcsozni, grillezni, szalonnát sütni és tárcsán sütni-főzni.

Fizetés A foglalások összegét készpénzzel tudja kiegyenlíteni. A Liána Vendégház Badacsonytomaj a foglalás sikeres visszaigazolása után 30% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja 16:30, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak magyarul kommunikálnak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
4 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA22043109


előzőkövetkező