Lexi Tetőteraszos Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Gyere és tölts el pár pihentető napot nálunk. Patyolat tiszta, ízléses, kellemes atmoszféra köszönt majd apartmanunkban. A legfontosabb, hogy rögtön otthon érezzétek magatokat nálunk, hiszen a Ti örömetek az a mi örömünk is. Ennek érdekében munkálkodunk folyamatosan. Kedves Vendég, gyere és érezd magad otthon – szeretettel várunk.

Csaba és Mónika, a tulajdonosok Leírás: Emeleti tetőteraszos apartmanunk egy önálló, 50m2-es lakás, ahol 2 fő kényelmesen elfér. A lakás teljesen szeparált bejárattal rendelkezik az udvarról. Helységei: konyha és étkező, nappali, 1 franciaágyas hálószoba, kádas fürdőszoba WC-vel, saját terasz.

Megtalálod nálunk: hajszárító, wifi, tv, jól felszerelt konyha: főzőlap, hűtőszekrény fagyasztórekesszel, neszpresszo kapszulás kávéfőzőgép, mikro, vízforraló. A lakásban 2 db klíma van, egy a nappaliban, egy a hálószobában. Téli időszakban radiátoros központi fűtés üzemel 23 fokra fűtve.

Egyéni bejelentkezés kérhető. (Self check-in, a szállásadó nem tartózkodik a helyszínen bejelentkezéskor). Parkolni a ház előtt kialakított parkolóban lehetséges díjmentesen. Vendégeink biztonsága érdekében a szálláshely udvarán kamera működik. Kisállatot nem fogadunk. FONTOS: Bulizni vágyó fiatalokat és 18 év alatti vendégeket (szülők nélkül) nem áll módunkban fogadni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA21029917


előzőkövetkező