Esztus Vendégház, 2 apartman 8 férőhely

Balaton déli partján található Balatonboglár. A városban a strandok ingyenesek, a parkolás 2023.0.01-től fizetős lett. Balatonparttól vasutig 1-es zóna, vasúttól Berzsenyi utcáig 2-es zóna, Várdomb környéke 3-as zóna. 1-es zóna 400 Ft/óra, 2-3-as zóna 300 Ft/ óra parkolási díjjal.

Végvári utcában nincs parkolási díj. A várdombon lévő kilátóból gyönyörű a kilátás. Itt működik a kalandpark is. A Temetődombon lévő Vörös-és Kék kápolnában tárlatokat lehet megtekinteni. A szállás apartmanként működik amiben három kétágyas szoba található. A szobák klímával felszereltek, amiért éjszakánként 1.500 Ft plusz költséget számitunk fel klímánként.

Ventilátor használata esetén szintén 1.500 Ft kerül felszámításra éjszakánként. A fűtésre szintén 1.500 Ft díjat számítunk fel klímánként. A szobák pótágyazhatóak max.8 személyre, külön szobában. Főzési lehetőség van. A konyha jól felszerelt. 2 db. hűtőszekrény, kenyérpiritó, kávéfőző, vizforraló, mikro, melegszendvicssütő, főzéshez edények, poharak, bögrék, tányérok, tálak, evőeszközök, kések, tálcák, serpenyők.

Mosogatószert, szivacsot, törlőt adok. Közös, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. Plusz van még egy mosdó. A fürdőben wc papir, kéztörlő, folyékony szappan. Kocsival parkolás a ház előtt, az utcán. Tárcsán sütni, grillezni, bográcsozni lehet. WIFI használat ingyenes. Szállás lemondása esetén, két héttel előtte történő lemondás esetén előleget vissza nem adunk.

A szállás nyugodt, csendes környezetben van, kérem a szállásfoglalókat ezt sziveskedjenek figyelembe venni. Bulizósok, hagoskodó, viselkedni nem tudó emberek, akik a másik vedégek, és a szomszédokban szállást foglalók nyugalmát zavarják, ne foglaljanak szállást. A kétszemélyes apartman, különálló udvari épület klimával felszerelve.

Külön szobával, mely francia ágyas, felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, mely egyben van a wc-vel. Kedves vendég foglalását abban az esetben tekintem aktivnak, amikor a számlára megérkezik az előleg. A vendéget csak abban az esetben értesítem, ha az előleg nem étkezik meg. Ez foglalástól számitott 3 munkanap.

Amennyiben az előleg nem érkezik meg, a szállás lemondásra kerül. Az előleg levonása után fennmaradó összeg, és az idegenforgalmi adó kifizetése a megérkezés napján, a szállás elfoglalása után történik. Aki vonattal értkezik, a vasutállomástól a Lengyeltóti felé közlekedő busszal a második megállóig /Végvári utca/ kell jegyet váltani.

A buszmegállóval szembeni utca a Végvári utca, ami Vasvári utcával kezdődik, amitől a szállás kb. 3-4 percre található. A busz az állomás épületének másik oldaláról közvetlenül, a buszmegállóból indul. Közvetlen Balatonboglár-Lengyeltóti, Balatonboglár-Hács, Balatonboglár-Gyugy, Balatonboglár-Kaposvár menetrend szerinti autóbuszjárat mindegyike jó.

Autóval érkezés esetén Budapest felől, az M7-es autópályáról a 143-as kihajtónál jobbra kell kihajtani, kihajtás után szemben lesz a gömbkilátó, majd egyenesen haladunk a kilátó felé, lesz egy buszmegálló, és a vele szembeni utcán bekanyarodunk jobbra. /Vasvári Pál utcával kezdődik, 2db ház után Végvárival folytatódik. / Nagykanizsa fefelől érkezőknek ugyan igy a 143-as kihajtónál kell elhagyni az autópályát, és jobbra kanyarodni.

A régi 7-es úton érkezők a Gaál Gaszton utcán, a Török Sándor orvosi rendelőnél tudják elérni a Wesselényi utcát, arról pedig az első kereszteződésnél jobbra kanyarodva a második ház. A vendégház területén csak az arra jogosult, itt szállást foglalaló vendégek tartózkodhatnak.

Kérem a kedves vendégeket, hogy a saját, és a szomszédokban lévő vendégek nyugodt pihenését ne zavarják hangoskodással. Mindezt nagyon köszönöm. Kérem a kedves vendégeket, hogy érvényes személyazonosító igazolványát mindenki hozza magával, mert az új jogszabály alapján csak az alapján vehető igénybe a szállás. 2021. április 1 után okmányleolvasóval lehet a kedves vendég adatait rögzíteni a programban.

Aki a személyi igazolványát nem tudja bemutatni, a jogszabály alapján a szállást nem veheti igénybe. A személyazonosító okmány bemutatása kötelező a csecscsemőkre vonatkozólag is. Kérem Önöket, hogy ezt sziveskedjenek betartani. Ez alapján kell a napi jelentést elvégezni. Jó pihenést kívánok minden kedves vendégnek.

NTAK regisztrációs szám: E-G-2-0-0-0-5-7-4-1 Szálláshely típusa: Magánszállashely Az adatkezelési, és adatvédelmi elöírások figyelembe vétele alapján, az elkért személyes adatokat csak és kizárólag a vendégkönyv vezetéséhez, a vendégem alkalmazás program kitöltéséhez, a számla elkészítéséhez, és annak lejelentéséhez használom fel.

Anyagi, és büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy arra illetéktelen személyek az adatokhoz tőlem nem jutnak hozzá.

Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA22049160


előzőkövetkező