LeskóÉk Wellness Home Apartman, 1 apartman 4 férőhely

LeskóÉk Wellness & Home A nyugalom és a feltöltődés háza. Apartman házunk 2023. szeptemberében nyílt meg. Az egyik legszebb és legnyugodtabb környéken. Amely közel helyezkedik el a zalai dombságok túra útvonalaihoz, a Hévízi gyógyfürdő,  Keszthely Balaton partjaihoz és még sok csodálatos látnivalóhoz.

Az apartmanházban otthonos szobák 2 fő részére szaunával,  a nappaliban jakuzzival kialakítva  a megfelelő feltöltődéshez. Szobáink foglalása mellet még igénybe vehettek extra szolgáltatásokat is melyek még kielégítőbbé teszik a pihenést.

Két szobát alakítottunk ki apartmanházunkban, amely közül ha két főre szeretnél foglalni akkor ki tudod választani melyik is nyerte el a tetszésed, vagy ha egy baráti társasággal jöttök akkor 4 főre is tudtok foglalni és a barátokkal feltöltődni akár egy hosszú hétvégén. Első szobánk a Green Room, melyet a természet ihletett.

A csodás kilátás mellett élvezhetitek egy őszi hűvösebb napon a Szauna melegét is. Minden szobánkban van kábel tv, wifi. Második szobánk a Blue Room melyet a kék égbolt inspirált. Ugyan ebben a szobában nincs szauna, de ha bemész és megpillantod a gyönyörű panorámát már eltölt a nyugodtság érzete.

A nappali, melyben egy 6 személyes jakuzziban fogyaszthatod a reggeli kávéd vagy teád miközben nézed a kedvenc sorozatod/filmed egy 2 méteres széles smart tv-n. A fürdőszobáink zuhanyzóval és fürdőkáddal, pipere kellékekkel is fel van szerelve. Az apartmanban DOHÁNYOZNI TILOS.

Dohányozni az apartman mind a két felén kialakított erkélyeken van csak lehetőség. Az erkély mind a két oldalon műfűvel borított. Minden ami a kényelemhez és egy tökéletes kikapcsolódáshoz kell  azt megtalálod nálunk. Kedveseddel egy kis romantika vagy a barátokkal egy szuper feltöltődés.

Apartmanunk szeretettel várja vendégeit.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23079280


előzőkövetkező