Bodzafa Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Bodzafa Apartman Alsópáhokon, egy szép, csendes, rendezett falu kellemes lakóparkjának első emeletén a híres Hévízi Tótól 2 km-re található. A lakópark szomszédos a Bobo Fan élményparkkal, ahol minden gyermek remekül szórakozik. Keszthely, a Balaton 6 km. Az apartman családias hangulatú, kényelmes első emeleti lakás.

A hálószobában franciaágy, a kisszobában kihúzható kanapé, tágas amerikai konyha nappalival és kellemes fedett terasz igazi kikapcsolást nyújt. A környék bővelkedik látnivalóban. Keszthelyen a gótikus templom és romkert, az ország legszebb barokk kastélya, a Festetics kastély, Balaton-, Baba-, Georgikon, Marcipán, Vadász múzeum a hűvösebb napokon is tartalmas programot kínál.

Keszthelyen nyáron koncertek, nappali-éjszakai hajókirándulások, fesztiválok színesítik a választékot. Kicsit távolabb, 10-30 km: Sümegi-, Szigligeti vár, balatonedericsi Afrika Múzeum, Badacsony, Kis-Balaton, Zobori Élménypark és Termálfürdők: Hévíz Gyógytó / 6 km/, Kehidakustány, Zalakaros.

Sportolók, túrázók, számára is kiváló választás, Országos Kéktúra útvonal a Keszthely- hegységben, 200 km-es Balatoni Bringakörút, triatlon és futóversenyek, vitorlásverseny is vonzóvá teszi a környéket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22039190


előzőkövetkező