Lentus Apartmanház, 2 apartman 6 férőhely

Balatongyörök ideális azoknak, akik nyugalomra vágynak de mégis pezsgő kulturális élet fogadja vendégeinket. Balatongyörök az északi part legszebb panorámáját kínálja a látogatók számára Keszthely és Badacsony között. Ideális pihenőhely, illetve remek kiindulási pont a környék felfedezéséhez.

Az épület 450 m-re, 6-8 perc sétára van a gyönyörű strandunktól, illetve 200 m-re a fürdésre kiválóan alkalmas szabadstrandtól. A hosszú parton jócskán akadnak árnyékos és napos helyek, míg a panoráma innen lélegzetelállítóan szép, mintha a déli partról szemlélnénk a Balatoni tanú hegyeket.

A balatongyöröki strand kiváló minőségű vízének köszönhetően kiérdemelte a Kék Hullám Zászló minősítést. Az apartmanok konyhája teljesen felszereltek, gáztűzhely, sütő, hűtőszekrény-fagyasztó, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, minden igényt kielégít az önálló főzéshez.

A kertben fedett pihenőház, kerti bútorok, napozóágyak szolgálják a kényelmes pihenést. A zárt udvaron belül parkolási lehetőséget és zárt kerékpártároló helyet biztosítunk. Az esti borozgatáshoz grillezési, bográcsozási lehetőség áll rendelkezésre. Az partmanok területén és az udvaron díjmentes WIFI elérhető.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23061577


előzőkövetkező