Lenke Apartmanház, 1 apartman 10 férőhely

Ha Önök 2024-ben Balatonlellére tervezik a nyaralásukat, töltsék nálunk szabadságuk egy részét. Családi házunk Lelle frekventált részén helyezkedik el, innen gyalogszerrel is hamar el lehet jutni minden turistacélponthoz és a strandokhoz. Maga az apartman egy egész szintet foglal el, max.10 fő részére kiadó.

Ezen kívül még rendelkezik egy emeletes ágyal (160cm) amelyet a gyerekek nagyon szeretnek és használatáért három éves korig nem számolunk fel bérleti díjat. Az apartmant csak egy csoportnak (nagy családnak, vagy baráti társaságnak) adjuk ki, ezért Önnek nem kell idegenekkel együtt nyaralnia.

A tulajdonos a ház alagsorában méhészként kis mézkicsomagolót üzemeltet, amely működésébe igény szerint Ön is betekintést nyerhet. Lehetőség van természetesen háztól termelői méz vásárlására is. Az elő- és utószezonban fél apartman bérlését is lehetővé tesszük. Maga az apartman külön feljáratú.

Benne négy szoba, négy fürdő, négy WC, nagy étkező, egy közös konyha, egy teakonyha és egy erkély található, valamint a teljes udvar használata grillezővel és bográcsozóval is az Önök rendelkezésére áll. Ha felkeltettem érdeklődésüket, kérem keressenek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - október 12.
Légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20007020


előzőkövetkező