Corinna Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balatonlellen (2 felnőtt és 1- 2 gyerek részére 16 éves korig) a szabad strandtol 100 m-re, a Napfeny strandtol 200 m-re, egy 3 emeletes különleges építészeti megoldással épült Apartman épületben, 2.emeleti liftes, igényesen, modern berendezésű ca.41 nm + 8 nm balkon, klimatizált Apartman várja vendégeit.

Minden év augusztus első hetében az utca vegen, a Molo sétányon borfesztivál, különböző kezmuvesek kiállítása, valamint szines zenés programok várják vendégüket.

Az apartmanban komplettül berendezett, gépesített konyha üveg főzőlappal (2) található, valamint tojas- teafőző, egy Bosch Tassimo kapszulas kávé-teafőző egy filteres kávéfőző, vízforraló, kenyerpiritó, mikrowelle, hűtő, melyhuto résszel, fürdőszobában mosógép, valamint egy vasalo, egy porszívó, egy haj szarito és egy roboter porszívó is a vendégek kényelmet biztosítja.

Az idei évtől a háló szobában új francia ágy áll a vendégek rendelkezésére. 1 db össze csukhato baba ágy is rendelkezésre áll, igeny esetén kérjük ezt előre jelezni. A baba ágyhoz saját ágynemű vitele szükséges. Új, modern Samsung Smart TV, Satellit TV, Az ar tartalmazza: víz, villany, gaz, fűtés, kábel nélküli internet, agynemu, valamint a legkondicionalo használatát is. Éttermek, üzletek 200-300 m-es körzetben találhatók.

Parkolas a bekerített udvaron lehetséges. 20 % előleg fizeteset a foglalás után négy napon belül, 2024.03.01-tol, a szallas. hu folyo szamlara, a maradék üdülési dijat 5 nappal az érkezés előtt a nyaraltato folyo szamlajara kérjük utalni. Az előleg jóváirása után a vendég egy végleges foglalási vissza igazolást kap, minden szükséges további információval, mint kulcs átadás, átvétel, folyo szamla szám, stb.

Szép Kártyával való fizetés is lehetséges. Elő es utó szezonban 3+ napos foglalásnál kérjük az üdülési dijat az érkezés előtt legkésőbb 1 nappal átutalni. A helyszínen nincs lehetőség az üdülési dij fizetésére.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: március 1. - szeptember 16.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20018121


előzőkövetkező