Lelle Szíve Apartments, 1 apartman 5 férőhely

Májustól szeptember végéig várja kedves vendégeit a Lelle Szíve Apartments felújított, öt fős apartmanjával, mely klímával, tv-vel, wifi-vel, jól felszerelt konyhával és saját használatú kis terasszal rendelkezik. Az apartman egy nagy telken helyezkedik el, melyen kerti pavilon, bográcsozási, grillezési lehetőség és játszótér fogadja az idelátogatókat.

Az Apartmanház Lelle és Boglár határán fekszik (az utca egyik fele még Lelle, másik fele már Boglár), így mindkét település látnivalói, nevezetességei és persze méltán híres strandjai közel vannak, az Apartmanház a Virág utcai kb két kilométer hosszan elterülő szabadstrandtól mindössze 600 méterre, nyolc perces sétára fekszik, a Vidámpark és a Nemzeti Cirkusz kb 8-10 perces séta, bevásárlási lehetőségek (Penny, Aldi, Lidl) szintén a közelben.

Számtalan látnivaló és program várja az idelátogatókat: a Napfénystrand és Élményfürdő és a Platán strand feledhetetlen élményt nyújt a gyerekeknek, Boglár Kultkikötője ill. Lelle Szabadtéri Színpada csodálatos zenés és prózai színházi előadásokkal és koncertekkel szórakoztatja a vendégeket.

A lelle-i KIshegy a Dél-balatoni Borút része, borospincéivel, Présházával és fantasztikus boraival bűvöli el az idelátogatókat. A közeli települések szintén kellemes élményeket szereznek a látogatóknak: a fonyódi piac a környék egyik legnagyobb és méltán legnépszerűbb piaca, a romantikára vágyóknak ott van a fonyódi Kripta Villa, Szemesen a híres Tücsök étterem, Szárszón a József Attila Emlékház és sorolhatnám..

Lellére és Boglárra a vendégek visszajárnak, Önt és családját, barátait is idevárjuk, visszavárjuk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 17.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA22039378


előzőkövetkező