Abacus Vendégház, 1 apartman 6 férőhely

Fonyód szívében található intelligens okosotthon családoknak, baráti társaságoknak kiadó. Ingyenes elektromos autó töltési lehetőségét biztosítunk. Családoknak, összeszokott baráti társaságoknak ajánljuk elsősorban, mert a vendégházunkat csak egyben lehet kibérelni, max. 10 ember számára nyújt gondtalan nyugalmat.

Két, zuhanyzós fürdőszoba és két WC teszi az apartmanházat komfortossá. Tágas, árnyas udvar, kellemes lugas alatt pihenhetsz, ami nagyszerűen visszaadja a környék és a táj hangulatát. Környezetbarát apartman. Zöld energia és KNX okos otthon. Fonyódi apartmanunk számos kényelmi, luxus szolgáltatást rejt, ami az egész pihenés alatt a kényelmeteket szolgálja, ráadásul úgy, hogy nagyon környezetbarát.

NÉZZETEK SZÉT NÁLUNK Hálószobák Fontos számunkra, hogy pihenésetek nyugtató és relaxáló legyen, ezért mindent megteszünk, hogy az alvás és a reggeli lustálkodás szép élmény legyen. Fürdőszobák Fürdőszobáink maximálisan nyújtják azt a komfortot, amit elvárhatunk tisztálkodás közben. Így a zuhanyozás nem csak a szükséges napi rutin része, hanem örömmé válik.

Konyha-Étkező Mindennel felszerelt, okos megoldásokkal ötvözött apartmanunkban a konyha és étkező igazi kuriózum lesz számotokra, ahol akár magatok is elkészíthetitek az ételeket. Kert A nap fénypontja, amikor estétől éjszakába nyúlóan a kertben kiülve beszélgethettek, megajándékozva magatokat az egymásra figyeléssel.

Grillterasz A grillezés a nyári esték egyik legszebb élménye, frissen, ropogósra sült húsok és zöldségek, hozzá egy pohár zamatos, helyi bor megkoronázza az együtt töltött szabadnapokat. Intelligens fonyódi apartman Pihenj KNX technológiával szerelt fonyódi apartmanházunkban.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19011056


előzőkövetkező