Leander Apartman, 1 apartman 8 férőhely

4500Ft/éj/fő-től. OTP szépkártyát elfogadunk Leander apartman Balatonberény. Az ősfás több km hosszú szabad strandtól 400 m-re, központi, de csendes környezetben 8+1 főrészére kiadó. Földszinten két légterű nappali-konyha-étkező, itt van légkondicináló, külön térítés ellenében 1300 Ft/nap, fürdőszoba wc, plusz egy 4 ágyas szoba található, emeleten 2 szoba, 1 franciaágyas, és 2 külön ágyas, fürdőszoba Wc.

Fedett terasz 3, 56m. Konyhában indukciós főzőlap, Hot-Plate, mikróhullámú sütő, reggeli grillező, kávé, teafőző, konyhai eszközök.Tv, Internet hozzáférési lehetőség Wi-Fi (szeptembertől májusig szüneteltetve van a wifi). Az udvarban tűzrakó hely található bográcsozásra, grillezésre alkalmas eszközökkel, fát 1 alkalomra biztosítunk.

A kert 170 m hosszú gyermekhintával, gyümölcsfákkal, kérjük a kert hátsó részén gyümölcsösre vigyázzanak, csak a tűzrakó +12m-ig használható a kert. . A nyaraló dohányzásmentes, ezért kérjük Ön se dohányozzon a helyiségekben, a szemetet kérjük szelektíven (papír műanyag, italos fémdoboz-általában színes zsák, üvegeket külön, kommunális szemét fekete kukába gyüjtsék.

Az ár tartalmazza az ágynemű, és méltányosság erejéig a víz, villany használatát. A nyaralót kitakarítva, tisztán és tiszta konyhai eszközökkel kérjük átadni. Bejelentkezéskor 30000 Ft. kauciót kérünk + kutyánként 30000-30000Ft ot., ha károkozás nincs a kauciót visszaadjuk.

A kert nincs mindenütt kerítéssel védve, csak kertbarát, fegyelmezett maximum 2 kutya hozható. Az apartman külön egyeztetés alapján 1 éjszakára is lefoglalható felár fejében. Az időszakra meghirdetett ár felett 1 éjszaka esetén +30%, 2 éjszaka esetén 20%, 3 éjszaka esetén 10%.

A biciklis vendégek számára fedett zárható garázst tudunk biztosítani. A földszint légkondicionálóval fűthető is, ezért az őszi időszakban külön egyeztetéssel is kiadjuk. A falu csendes rendezett, tiszta, szerethető. Balaton zöld szigete, több száz méter hosszú széles ősfás szabad strand, naturista, FKK strand 450 m-re.

A kisgyermekes családok részére és az úszni nem tudók számára is kitűnő, hiszen a sekély vízben hosszan be lehet sétálni. A parton elterülő ősfás, zöld terület a pihenésre és játékra kitűnő lehetőség. A balatoni kerékpárút a part közelében fut, jól kiépített vendéglátói helyekkel.

A közeli Balatonszentgyörgyön található a Csillagvár étterem, nagyon kiváló árakkal.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - október 30.
Légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20014180


előzőkövetkező