Laura Apartmanház, 3 apartman 13 férőhely

Családi és egyben Apartmanházunk Balatonfüred szélén, zöld, tágasabb környezetben, zsákutca végén található. Az apartmanháztól kb. 15 perc sétával és autóval könnyen elérhetőek a strandok, éttermek, centrum és a gyönyörű Tagóre sétány. A tetőtéri emeleten található a 3 db.

apartman melynek használatához külön lépcsőház vezet, amit a vendég használ és biztonsággal, saját kulccsal zárhat. Mindegyik apartmanhoz tartozik külön terasz asztal székekkel, szobái klimatizáltak, TV., egy zuhanyzós fürdőszoba, teakonyha rezsóval, hűtővel, mikróval és WIFI az apartman területén.

Az apartmanok nem dohányzók, erre a teraszokon van lehetőség és nem pótágyazhatók. A keleti és déli apartmanok gyönyörű panorámát kínálnak a Balatont látva. 1. apartmanunk 2 külön szobás, dupla klímás, 62 nm nagyságú 3-5 fős, zuhanykabinos fürdőszobával, külön terasszal asztal székekkel.

D-k fekvésű balatoni panorámás. Mindkét szobában franciaágy van plusz az egyikben 1 felnőtt heverő, síkképernyős TV. A konyha, étkezőben egy 5 fős asztal 5 székkel található. 2.apartmanunk 2 légterű az egyik szoba teraszos, klímás, 51 nm nagyságú 2-4 fős, tea konyhás, zuhanykabinos fürdőszobával, külön terasszal asztal székekkel.D-ny fekvésű balatoni panorámás.

Egyik szobában franciaágy, asztal 4 székkel, síkképernyős TV a másik szobában 2 személyes kinyitható kanapé található. 3. apartmanunk 1 légterű, klímás, 35 nm nagyságú 2-4 fős, tea konyhás, zuhanykabinos fürdőszobával, külön terasszal asztal székekkel. É-ny fekvésű. Az apartmanba egy franciaágy, 1 felnőtt heverő, 1 fotelágy és asztal 4 székkel, síkképernyős TV található.

Házunk udvarán ~1000 m2-en kialakított füves terület, ingyenes parkoló 3 autó részére, tujákkal díszített strandrész, melyen medence, napozóágyak, pingpong asztal, kerti bútorok, székek, kis hűvös pince, röplabdaháló van, mely mind a vendég kényelmét szolgálja és térítés mentesen használhatja.

Külön található bográcsozásra lehetőség a fa fizetős vagy hozhatja. KERT, MEDENCE és STRANDRÉSZ FŐSZEZONBAN ÜZEMEL 2024.06.20-09.15-ig és csak a fizető vendégeknek áll rendelkezésre, egyéb külsős vendéget nem fogadunk. A szálláshelyen bulizni kívánó, hangoskodó csoportokat nem fogadunk.

Amennyiben a tulajdonos úgy ítéli meg kérhet kauciót, amit érkezéskor készpénzben kell megfizetni, ha nem történt károkozás, távozáskor készpénzben visszakapja a teljes összeget. A foglalás akkor érvényes ha a teljes költség 30%-a mint foglaló megérkezik a bankszámlánkra, amit a foglalás lemondása, ill.a szállás el nem foglalás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

A fennmaradó rész érkezés napján fizetendő. SZÉP kártyát nem tudunk elfogadni. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 20. - szeptember 15.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA19004698


előzőkövetkező