LakeView Villa Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Fonyód város Somogy vármegyében található, népszerű, és kedvelt üdülőhely és kikötőváros a Balaton déli partján. A város több pontján is csodálatos nevezetesség tárul elénk, a Várhegy és a Sipos-hegy szigetként kiemelkedő látványa, kilátótornyaikból az egész Balaton, és az északi part csodálatos tanúhegyei kacsintanak vissza ránk.

Az apartman előtt közvetlen strand helyezkedik el, területén újonnan épült öltöző fülkékkel és nyilvános mosdóval, illetve fagyizóval.

A legközelebbi élelmiszerüzlet nagyjából 500 m-re található, a városközpont 20 percnyi kellemes sétára helyezkedik el, ahol fantasztikus hazai ízek várják az ínyenceket. -A szálláshely 3 hálószobával rendelkezik: (1 franciaágyas szoba 2 szoba, melyekben külön két külön ágy található) -2 fürdőszoba, az egyikben wc, illetve pezsgőfürdős fürdőkád, másikban pedig wc, illetve zuhanyzó. -Maximálisan felszerelt amerikai konyha -Nappaliban síkképernyős televízió (YouTube, Netflix) -A teraszon jakuzzival Érkezéskor kaució készpénzben fizetendő, melynek összege 150.000 Ft, távozáskor visszajár, amennyiben az ingatlanban, ingóságokban kár nem keletkezett.

Ha egy családi kiruccanásra vágysz, vagy épp a barátaiddal terveztek egy felejthetetlen közös nyaralást, nálunk a helyed. Várunk Titeket sok szeretettel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23063110


előzőkövetkező