Lake Vendégház, 7 szoba 22 férőhely

Alsóörsön a parttól néhány száz méterre található vendégház csoportoknak és kerékpárosoknak egyaránt alkalmas. A strand és a hajóállomás 300 méterre, a vasútállomás és a buszmegálló mindössze 90 méterre található. Kerékpárosoknak ideális. Osztálykirándulásokra, diákcsoportoknak, csapatépítésre, erdei táborozásra, esküvői násznép elhelyezésére kiváló.

A ház összesen 11 szobával rendelkezik, 22 fő befogadására alkalmas(+ igény esetén pótágyakkal bővíthető ). A ház 2 részből áll. Egyik része 6 különálló szobát tartalmaz, melyek egy közös tornácról nyílnak. A ház másik része a fő ház, amely 5 szobát tartalmaz. Itt a belső közösségi tér klímával felszerelt.

A ház alaprajza, annak elrendezése a képek között megtekinthető. A vendégház legény és leány búcsúkra nem alkalmas. Számlázás: A Vendégházat egyéni vállalkozó üzemelteti. Ennek értelmében SZÁMLÁT KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES SZEMÉLYEKNEK tud kiállítani, Kft-nek, közhasznú és Nonprofit szervezeteknek sajnos NEM.

A foglalással egyidejűleg a szálláshelyen megszálló vendégek ezen feltételt automatikusan elfogadják. Szobák, szolgáltatások A Lake Vendégház hat ízlésesen berendezett, barátságos szobával és egy apartmannal várja az Alsóörs településen szállást keresőket. A szálláshely zárt parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját.

A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is. Étkezés A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. 100 méterre található a legközelebbi étterem, 750 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

A helyszínen lehetőség van bográcsozni, grillezni, szalonnát sütni és tárcsán sütni-főzni. Fizetés Átutalással tud fizetni. A foglalás visszaigazolását követően a Lake Vendégház előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni Önnel. Gyerekbarát szolgáltatásokat kérnénk legyen szíves előre jelezni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: K&H
Nyitvatartás: április 1. - november 1.
Légkondícionálás
7 szoba, 22 férőhely
NTAK azonosító: EG19013218


előző