Four Flowers Apartman, 4 apartman 24 férőhely

Siófok a Balaton déli központja, a leggazdagabb kínálattal. A Four Flowers 4 lakrészes nyaraló 800 méterre van a gondozott szabadstrandtól, átlósan szemben 80 méterre található a SPAR, gyümölcsös, étterem, buszmegálló. A siófoki főtér 2 km távolságra van. Az Aranypart telis-teli éttermekkel, a plázzsal, amely rendszeresen koncerteknek ad otthont.

Zamárdi 3 km-re helyezkedik el, úgyszintén gazdag szórakozási lehetőségekkel. Az ingatlanban négy lakrész kap helyet: Rózsa (terasszal), Kaktusz (terasszal) - a földszinten. Tulipán (erkéllyel), Orchidea - az emeleten. Valamennyi lakrész 55 négyzetméter alapterületű, mindegyik 3 szoba, fürdőszoba, WC, konyha.

Valamennyi szobában klíma, szúnyogháló, okos TV. Valamennyi lakrészben egy franciaágy, két kihúzható kanapé. A lakrészek önálló WiFi-vel rendelkeznek, széf található. A konyhákban jégszekrény, mosogatógép, tűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, fritőz, szódagép, szendvicssütő, komplett étkezőkészlet...

Társasjátékok, sakk, kártyák, stb. A fürdőszobában mosó, szárítógép, zuhanykabin is rendelkezésre áll. A kertben 5 személyes jakuzzi, medence, grillsütő, napozóágyak, padok, a Balatonban igénybe vehető SUP. 6 parkolóhely. A bejárati ajtók önálló bejutást biztosító számkóddal és kártyával nyithatóak.

A vendégeket a külön költségek nem terhelik, kauciót nem kérünk; ismerve az ingatlan minőségét, a mértéktartó árak ellenére a 2023 augusztusában elkészült ingatlanban az igényes vendégekre számítunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: augusztus 18. - július 31.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
4 apartman, 24 férőhely
NTAK azonosító: EG23075500


előzőkövetkező