Király Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Köszöntjük a Király Apartman bemutatkozó oldalán, reméljük, hogy az apartman elnyeri tetszését és örömmel fogja utazásához választani. Vendégeink otthonosan berendezett apartmanban szállhatnak meg Balatonföldváron. Balatonföldvár tökéletes kikapcsolódást nyújt az egész család számára.

A közeli strandok a legkisebbek örömére sekély vizűek, a tóparti sétány és a kikötő a felnőttek kedvence. Napközben felsétálhatunk a Balaton legmagasabb kilátójához, vagy akár ellátogathatunk a közeli Kőröshegyre. Az esti szórakozásról a Kultkikötő szabadtéri színpad, valamint számos étterem és bár gondoskodik.

A Juventus Homes teljesen megújult épületében lift, napozóterasz és mosoda áll vendégeink rendelkezésére. Az első emeleti kétszobás apartman 35 négyzetméter, légkondicionált, fűthető, amely kényelmes elhelyezést biztosít 4 fő részére. A szobákból kilátás nyílik a kültéri medencére, ahol a nyugágyak és a napernyők térítésmentesen használhatók.

Az épület melletti zárt parkolóban helyet biztosítunk egy személygépkocsi részére. Az apartmanban két szoba, egy fürdőszoba, konyha és étkező található. A nappaliban kinyitható kanapé, míg a hálószobában nagyméretű franciaágy biztosítja a kényelmes pihenést. A teljesen felszerelt konyhában akár egy komplett menü is elkészíthető.

A fürdőszobába dupla zuhanykabin került. Ágyneműk és törölközők bekészítve. A pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az adatlapon találja. Az apartman április 1 - október 31. között tart nyitva. Foglalható: elő- és utószezonban (április, május, szeptember, október) min. 2 éjszakára, főszezonban (június, július, augusztus) min. 5 éjszakára.

A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A szálláshelyen készpénzzel és átutalással tudnak fizetni. Várjuk szeretettel a Király Apartmanban.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: április 1. - október 31.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22035983


előzőkövetkező