Csepreghy Vendégházak, 3 apartman 12 férőhely

Három barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Balatonföldvár településen a Csepreghy vendégházak vendégei. Az apartmanoknak saját erkélyük vagy teraszuk van, valamint egy közös parkosított udvaron egy wellness részleg, (jakuzzi, infraszauna, medence), valamint szalonnasütő, bográcsozó, étkező található, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie.

A szálláshely klimatizált apartmannal is várja a kedves vendégeket (az egyes típusok adatlapján tudja megtekinteni, hogy az adott apartmanokban van-e légkondicionálás). Felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosított a szálláshelyen, így hordozható számítógépével a pihenés alatt is könnyedén internetezhet.

Az apartmanhoz saját fürdőszoba, wc tartozik. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapján találja. A vendégházban, törölközőt, ágyneműt, hajszárítót biztosítunk. Étkezés A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. 700 méterre fekszik a legközelebbi étterem, 600 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

A helyszínen bográcsozási, grillezési, szalonnasütési és tárcsán sütés-főzési lehetőség rendelkezésre áll. Fizetés A foglalást készpénzzel, K&H SZÉP kártyával, MKB SZÉP kártyával, OTP SZÉP kártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni.

A Csepreghy vendégházak a foglalás véglegesítéséhez előleg befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak magyarul tudnak kommunikálni. Leander apartman: A legnagyobb apartman a földszinten 6+2 fő fogadására alkalmas.

Három tágas kényelmes hálószobából áll. a nappaliban két főnek tudunk ágyazni. Nagy és jól felszerelt( mosogatógép, kávégép, vízforraló, kombi hűtő, villanysütő, gáz főzőlappal, mikró, kenyérpirító, szendvicssütő, és 8 főre étkészlet) konyha biztosítja a vendégek igényét.

Tv, internet, és klíma biztosított. A teraszon kávézó garnitúra található. A fürdő sarokkáddal, igényesen kialakított, a wc külön helyiségben. Begónia apartman: A tetőtéri apartmanban 4+2 fő elszállásolására kialakított 2 hálószobából, és nappaliból áll. A nappaliban a sarokülő két főre ágyazható.

A szobákhoz terasz is tartozik, ahol kávézó asztal és fotel van elhelyezve. A nappaliban 6 személyes étkezőasztal. A konyha jól felszerelt( kombi hűtő, mikró, kávé föző, teafőző, vízforraló, kenyérpirító, szendvicssütő, és gáztűzhely) A modern fürdőben, tusoló, és wc található.

Tv, internet és klíma biztosított. Levendula apartman: Az alagsorban kialakított 2+2 fő kényelmes pihenését biztosítja. Az amerikai konyhás nappali tágas, az ülőgarnitúra ágyazható két fő részére. Nagyképernyős tv, és internet biztosított. A konyha modern, jól felszerelt 4 fő részére minden megtalálható. Étkező asztal van az amerikai konyhás nappaliban.

Modern fürdő, tusolóval, wc-vel. A hálóban kényelmes franciaágy és komód található. Az apartmanhoz a teraszon kerti bútor, szalonnasütővel.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA23059257


előzőkövetkező