Kilátó Apartmanház, 8 apartman 50 férőhely

Kedves leendő vendégeink. Apartmanházunk Balatonföldváron a magas parton található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész Balatonra és a Tihanyi félszigetre. Az apartmanház szomszédságában kb. 100 méterre található a most átadott Balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont és Kilátó, mely a Balaton vitorlás múltját és élővilágát mutatja be.

A Kilátó szomszédságában egy vadonatúj játszótér várja a gyerekeket. Balaton part légvonalban kb. 350 méter, de egy kb. 450 méteres sétával kényelmesen elérhető a Nyugati strand és a szabad strand. Az apartmanházban található: 1 szobás 3 fős apartmantól a 4 szobás 9 fős apartmanig több lehetőség.

Minden apartman teljes felszereléssel áll vendégeink rendelkezésére: felszerelt konyha, hűtőszekrény, mosógép, ventilátor, televízió 9 csatorna, internet (wi-fi). Az apartmanokhoz tartozó közös udvaron homokozó, trambulin, ping-pong asztal, medence található, bográcsozási-grillezési, szalonna sütési lehetőség biztosított.

Az apartmanházban fodrászat és szolárium működik. Díjmentes szolgáltatásaink: -vasútállomás, buszállomás transzfer, -medence használat, - wi-fi, -bográcsozáshoz, grillezéshez, szalonnasütéshez minden ami azzal kapcsolatos, (faszén kivételével) -parkolás PÁR FONTOS DOLOG: (a félreértések elkerülése érdekében) LEGÉNYBÚCSÚT, 1 ÉJSZAKÁS EREZD EL A HAJAM BULIBÁRÓKAT NEM FOGADUNK.

Nyári időszakban: (június, július, augusztus), nem áll módunkban munkás csoportokat fogadni, kérem ezt foglaláskor figyelembe venni. Az apartmanházban tartózkodó többi vendég nyugodt, kényelmes, zavartalan pihenését esetlegesen megzavaró csoportok, személyek fogadásának itt tartózkodásának feltétele a telefonos egyeztetés, amennyiben ez nem történik meg úgy mint szállásadó a csoport fogadását megtagadhatom.

Azok a vendégek akik nem tudnak úgy viselkedni, ahogyan az elvárható, tehát zavaró magatartást tanúsítanak, azoknak az apartmanházat el kell hagyniuk. (gondolok itt az este 9 óra utáni hangoskodásra, bulizásra, ésszel lehet) Vendégeink részére automatikusan törölközőt nem készítünk be, viszont felár ellenében kérhető.

Kisállat NEM hozható. Az apartmanokban wc papír bekészítés van az érkezéskor, viszont amint az elfogy onnantól értelemszerűen önellátó (apartman nem szálloda). A ház minden pontján nem tökéletes a wi-fi lefedettsége.

Esetenként az apartmanonként kauciót kérünk érkezéskor, melyet nagyon szívesen visszaadunk a távozáskor, amennyiben HASONLÓAN kapjuk vissza az apartmant mint ahogy átadtuk. (nem a gyerekes családokra vonatkozik) Köszönöm a megértésüket mindezt csak a félreértés elkerülése végett írtam le.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
8 apartman, 50 férőhely
NTAK azonosító: MA20010558


előzőkövetkező