Kikötő Sétány II Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Balatonszemes településen a Kikötő Sétány II. Apartman Balatonszemes vendégei. A szállásadó örömmel fogadja gyermekek érkezését is, bébiétel-melegítési lehetőséggel, asztali etetőszékkel, fürdetőkáddal és hordozható kisággyal biztosítja a komfortos üdülést az egész család számára.

Felár ellenében a szálláshely zárt parkolójában hagyhatja autóját. Az apartman saját terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt. A szálláshely klimatizált apartmannal várja a kedves vendégeket. A szobában elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást.

Az apartman saját fürdőszobával felszerelt. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés 800 méterre található a szálláshelytől a Balatonszemesi Kikötő, 700 méterre a Balatonszemes hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. , 600 méterre a Berzsenyi Utcai Szabadstrand, 800 méterre a Bujdosó Pince, 800 méterre a Postamúzeum, 700 méterre a Latinovits Zoltán Emlékkiállítás. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők.

A legközelebbi étterem 184 méterre található. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 16:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak magyarul, angolul és németül kommunikálnak. Az apartman átvételének feltétele 50.000Ft kaució megfizetése, melyet az apartman sértetlen és a berendezés hiánytalan állapota esetén a távozást követő 5 napon belül visszatérítünk.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20011396


előző