Kedves Apartman, 1 apartman 3 férőhely

Szántód ideális kiindulási pont: a Balaton déli partján, a Tihanyi félszigettel szemben található; Zamárdival és Balatonföldvárral összeépült, a komppal az északi part is könnyen elérhető. A Kedves Apartman egy társasüdülő első emeletén lévő, erkélyes apartman, nagy, füves udvarral, ingyenes, zárt parkolási lehetőséggel, szalonnasütővel, grillezési lehetőséggel.

Kb. 600m-re a szabadstrand, 200m-re a komp. NTAK szám: 22035054 Elhelyezés: a nappali részben: egy kihúzható kanapé - 2 fő részére alkalmas fekvőhely, a hálószobában egy franciaágy 1-2 fő részére biztosítja az alvóhelyet, valamint 1-2 éves korú gyermek számára járókát tudunk biztosítani.

Az apartman hűtő-fűtő légkondicionálóval felszerelt. A konyha mikrohullámú sütővel, elektromos főzőlappal, kávéfőzővel, vízforralóval, kenyérpirítóval felszerelt. A fürdőszoba kisméretű, ún. ülőkáddal van ellátva. TV nincs A közelben: kb.50 m) remek zöldség-gyümölcsös kisbolt működik, ahol a friss péksütemény is kapható, és kerékpár-bérlésre is van lehetőség.

Valamint: ALDI, SPAR, PEPCO, ROSSMANN, GYÓGYSZERTÁR Az utca végén (kb.300 m) – szabad-strand játszótérrel, büfével. Számos programlehetőség várja: Kultkikötő Szabadtéri Színház (kb.3 km) Csukás István Gyerekszínház (kb. 7 km) Kőröshegyi Levedulás (kb. 4 km), Remek termálfürdő Igalon (kb. 40 km)

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA22035054


előzőkövetkező