Rigó Apartman, 2 apartman 12 férőhely

Szeretettel várjuk a leendő vendégeinket a Balaton déli partján Szántódon, Zamárdi és Balatonföldvár között. Két egyforma apartmant (ikerházak külön kerttel és udvarral) kínálunk kiadásra, amelyek 100 m-re vannak a vízparttól és a jól kiépített szántódi szabadstrandtól.

A strand közelsége miatt ideális szálláshely családoknak, baráti társaságoknak. Az apartman udvarán díjmentes a parkolás (3 gépjármű). Az udvarban lehet grillezni, bográcsozni és a teraszon üldögélni. A földszinten található egy amerikai konyhás étkező-nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba, az emeleten pedig 3 kétágyas szoba és egy fürdőszoba.

Az emelet légkondicionált. A konyha jól felszerelt, van mindenféle edény, hűtő, tűzhely, mikrohullámú sütő, vízforraló.

A szállás elhelyezkedése minden típusú kikapcsolódáshoz ideális. - Bevásárlási lehetőségek (800 m / 10 perc sétára): Aldi, Gyógyszertár, Spar, Rossmann, DM, Pepco - A közelben számos étterem található - Balatonföldvár (3 km) és Zamárdi (4 km) központja is séta távolságra van - Balatonföldvári Keleti strand (2 km), Zamárdi szabad strand (3 km) - Szántód-Tihany kompjárattal könnyedén el lehet érni az északi partot (Tihany 6 km, Balatonfüred 15 km) - Igali gyógyfürdő (38 km), siófoki Galerius Spa (18 km), amit rosszabb idő esetén is igénybe lehet venni - Szántód puszta 2, 5 km (lovas programok, állatsimogató, skanzen, vásár) - A Balatoni bringaút a ház mellett vezet. 3 napos kerülés esetén a komp miatt 2 éjszakát is el lehet tölteni az apartmanban (1.

nap indulás Szántódról a komppal át Balatonfüred felé, Balatonfűzfő, Aliga, Siófok, Szántód kb. 75-80 km-es kör), majd a 2. nap tovább lehet folytatni a túrát Fonyód vagy Badacsony felé. ) NTAK regisztrációs szám: MA 1-9-0-1-4-4-5-8

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19014458


előzőkövetkező