Katalin Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balatonfüreden a parttól 2 km-re csendes nyugodt környéken teljesen külön álló 42 négyzetméteres fiatalos, kedves, barátságos apartman saját udvarral 4 fő részére kiadó, igény esetén egy pótágyat tudunk még biztosítani. A nálunk megszálló vendégek más vendégekkel nem érintkeznek csak ez az egy apartman van a házban.

Az apartmanban található egy fürdőkádas fürdő, wc - vel, egy gardrób, egy háló, és egy nappali kanapéval, és berendezett konyhasarokkal amiben mikró, hűtő, kv-főző, vizforraló, kenyérpiritó, komplett tűzhely, sütő és páraelszívó található. Az apartman nagyon jó hüvös és csendes :) Van hozzá kiülő kertrész székekkel asztallal napernyővel.

A kertben bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség. Az aparmanban a szállás díja készpénzben vagy átutalással rendezhető, Szép kártyát nem fogadunk el. Számlát csak természetes személynek áll módunkban kiállítani céges számlát nem tudunk adni. Külön kérésre baba ágyat, etető széket, fellépőt, bilit, vasalót, , vasalódeszkát hajszárítót stb.

biztosítunk. Kisállatot nem tudunk fogadni. Szeretettel várjuk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 12. - október 27.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23085820


előzőkövetkező