Kardamom Studio Apartman, 5 apartman 12 férőhely

Kardamom a fűszerek királynője. A mai felgyorsult világ nem hagy elég időt arra, hogy észrevegyük a szépet, felfedezzük a különlegeset, amit csak a szívünkkel látunk igazán. A kardamomot mint növényt a szív fűszerének is szokás emlgetni. Nem csak a név különleges, hanem a hely is.

Igyekszünk olyan időtálló, értéket teremteni, ami nem hagy űrt maga után. A vidék báját és Szigliget autentikáját valamint a mai kor minimalizmusát megtalálod apartmanjainkban. Az épület különleges fekvése és kialakítása csodálatos látványt nyújt a Balatonra, Badacsonyra, és a Lábdi-öbölre.

A Kardamom egy felnőttbarát apartmanház, Szigliget egyik legszebb részén, az Avasi rommal szemben található, ahol a minőségi pihenés és vidéki romantika kéz a kézben jár.

Ha Szigligeten jártál már, akkor nagy valószínűséggel találkoztál velünk valamilyen formában, hiszen a családunk már több mint két évtizede része a szigligeti vendéglátásnak. 2002-ben a Kikötő Étteremmel kezdtük, -amit ma már inkább Marcsi éttermének emlegetnek- aztán jött a Kisbolt, majd a Mérce Bár.

Pár kilméterre a Tóti-hegy lábánál a Tölgyes Kúria is hozzánk köthető, így a kardamom háromszögletű kis magja magában hordozza a Szigliget-Badacsony-Káptalantóti háromszöges formáját. Több mint 20 éve járunk ezen az úton, és naponta többször is elmentünk az épület előtt.

Tavaly nem csak előtte, hanem be is léptünk és itt is maradtunk, az 1920-ban épült régi kis parasztházban. Az apartmanház udvaráról 5 különálló ízléses apartman nyílik, külön fürdőszobával, konyhával, étkezővel és klimatizált helyiségekkel. Az összes szobába TV-t és internet hozzáférést biztosítunk. 4 apartman mérete egységes, dupla ággyal, és egy nagyobb, amelyben 2 szoba található egy nagyobb pihenő nappali és egy külön privát terasz.

Az összes apartman felszerelt, mintha otthon nyitnánk ki a fürdőt vagy konyhát. Saját kávéfőző, vízforraló, melegítőlap, konyhai edények, kenyérpirító, étkészlet, poharak, és minden, ami a mindennapok elengedhetetlen kelléke. Mindegyik apartman különböző stílusjegyeket visel, más színekkel, más hangulattal.

Egyben azért teljesen hasonlítanak: mindegyiknek lelke van, és minél tovább vagy itt, annál tovább maradnál bennük... Kisállattal érkező vendégeink részére információ: az apartmanban mindössze 2 olyan szoba van, amely fogad kisállatokat. Ezen szobák kapacitásáról kérjük tájékozódjon.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
5 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: EG22034890


előző