Kapolcsi Sziklák Faház, 8 faház 16 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Vigántpetend településre egy kellemes nyaralásra és legyen a Kapolcsi Sziklák Faház Vigántpetend vendége. Két barátságosan berendezett, kényelmes szobában, nyolc teljes házban és két faházban szállhatnak meg Vigántpetend településen a faház vendégei.

A faház saját éttermében magyaros és modern fogásokkal várja Önt minden nap egy laktató ebédre vagy meghitt vacsorára, előzetes kérés alapján gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus étrenddel is. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshely parkolójában hagyni.

A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az egyes szobákban és faházakban működő klíma biztosítja (az adott szobák és faházak adatlapján tudja megtekinteni, hogy biztosított-e légkondícionálás). Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére.

A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is. Étkezés A megjelenített szobaárak minden napra magukban foglalják a helyszínen fogyasztható friss és bőséges reggelit.

Fizetés Foglalását készpénzzel és bankkártyával fizetheti ki. A foglaláshoz a Kapolcsi Sziklák Faház Vigántpetend a sikeres visszaigazolást követően 100% előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00.

A helyszínen 09:00 és 18:00 között áll rendelkezésre recepció. A munkatársak magyarul és angolul tudnak Önnel kommunikálni. Szallas. hu értékelés 2 vendégértékelés alapján 10-es pontszámot kapott és Kiváló minősítért ért el a faház a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
8 faház, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG23082940