Kagyló Apartman, 3 apartman 33 férőhely

Üdvözöllek. Mottónk: Siófoki nyaralás normális áron normális embereknek Az Aranyparton, 200 méterre a Petőfi sétánytól, 5 percre a szabadstrandtól, 10 perc sétányira a Víztoronytól található a Kagyló Apartman. Legény, és lánybúcsús Vendégeket is szeretettel várunk elő- és utószezonban.Persze csak akkor, ha tudnak viselkedni.

Ha szeretnél nyáron, korrekt áron nyaralni, reméljük, hogy tudunk Neked segíteni és mi leszünk számodra az ideális helyszín a kikapcsolódásra.:) Hatalmas kerttel rendelkező kétszintes kertes házunkba várunk sok szeretettel olyan pihenésre, felüdülésre vágyó családokat, baráti társaságokat, akik szeretnének gondtalanul eltölteni egy hetet vagy pár napot együtt.

A ház kétszintes, teljesen elszeparált, külön bejáratú a két szint. Kibérelhető egyszerre is a 2 apartman vagy külön- külön. A fenti szinten 3 légkondicionált szoba található (egy darab két ágyas (a képeken a zöld színű szoba), egy 2 ágyas+2 kinyitható kanapés (képeken a kék szoba) és egy 3+1 pótágyas szoba (a képeken a lila szoba), 1 zuhanyzós fürdőszobával és 1 konyhával, mely a 3 szobára közös.

Itt kényelmesen 9-en, maximum 11-en férnek el.Főszezonban ezeket a szobákat egyben adom ki mert úgy kényelmes, ha nem kell osztozkodni más vendégekkel. Májusban, júniusban és szeptemberben-szezonon kívül, ha nincs akkor éppen foglalásom, amikor jönni szeretnétek, megoldható, hogy csak egy vagy két szobát foglaljatok.

De kérdezz bátran, rugalmas vagyok. :) A lenti apartmanban 2 szoba, 1 társalgó/ előszoba, 1 konyha és 2 zuhanyzós fürdőszoba található. Itt kényelmesen 10-en, de maximum 12-en férnek el.Az Apartman szintén légkondicionált. A kertben lehetőség van kerti grillezésre, szalonnasütésre vagy bográcsozásra, melyhez bográcsot, állványt, nagy fakanalat biztosítok.

A gyerekeknek 2 részes hinta és homokozó áll a rendelkezésére, a felnőtteknek hintaágyak, függőágy. Mindkét apartmanhoz külön pagoda biztosítja a kényelmet a kerti ejtőzéshez, étkezéshez. A strand egy része olyan mint a tengerpart, homokos fövenynek van megcsinálva.Kisgyermekek számára ideális pancsolni, homokozni.

Ami még jó a házban, hogy relatíve csendes, ahhoz képest, hogy közel van a nyüzsihez. Ha nem akartok főzőcskézni, a környékbeli éttermekben a menü árak 14 Ft között mozognak, de ha főzni szeretnétek, az is megoldható a két konyhában. Ha a Balaton nem lenne elég, a Galérius élményfürdő autóval kb. 5-7 percre van tőlünk.

Szeretettel várunk Benneteket. Kovács Daniella Roxána

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 9. - november 30.
Légkondícionálás
3 apartman, 33 férőhely
NTAK azonosító: MA19019121


előzőkövetkező