Júlia Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Júlia Apartman magánszálláshely sok szeretettel várja a nyaralni vágyók jelentkezését Balatonszemesen. Az apartman 30 méterre helyezkedik el a Hullám szabadstrand mellett, az András büfé közelében nyugodt környezetben. A szálláshelyen 4 fő részére kínálunk pihenési lehetőséget, szükség esetén +1 fő számára pótágyat tudunk biztosítani.

Az apartman az ikerházfél emeletén található, külön bejárattal rendelkezik és az alábbi helyiségekből áll: nappali, hálószoba, étkező-konyha, fürdőszoba (zuhanyzóval és WC-vel), fedett terasz. Az apartman légkondicionált, televízió (Mindig TV) használata biztosított. Az apartman saját fedett terasszal rendelkezik az utcára és udvarra néző kilátással.

Az udvarban van bográcsozási, sütési lehetőség. A megközelítés első sorban gépkocsival ajánlott, parkolás a zárt udvarban biztosított. A fürdőszobában törölközőt (személyenként 1 db fürdőlepedőt és 1 db kis törölközőt), hajszárítót biztosítunk vendégeinknek. A konyhában mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, kávékészítő, indukciós főzőlap, kombinált hűtőszekrény, rendelkezésre állnak.

Kisgyermekkel érkezők számára etetőszéket tudunk biztosítani. Háziállatokat sajnos nem tudunk fogadni. Mi tulajdonosok a földszinten lakunk, bármivel készségesen állunk rendelkezésükre.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 3. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21006213


előzőkövetkező