Jegenye Üdülőház, 3 szoba 8 férőhely

Vendégházunk, mely a strandoktól, illetve a gyönyörű Tagore sétánytól 4-5 percnyi sétával elérhető, Balatonfüred egyik zsákutcájában várja a pihenésre vágyó nyaraló vendégeket. Ugyancsak pár percnyi sétaút a legközelebbi étterem, élelmiszerbolt, illetve cukrászda is. Önálló házként elsősorban családok, SZOLID .

baráti társaságok / maximum 8 fő / részére kiadó. A pihenés ideje alatt csak Ön tartózkodik az ingatlanban. A földszinten található egy 20 négyzetméteres szoba, melyben egy franciaágy és egy kinyitható sarokkanapé biztosít 4 fő részére kényelmes alvást. Innen nyílik a terasz asztallal, székekkel.

A földszinten található a jól felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, gáztűzhely, hűtőgép, kávéfőző, melegszendvics sütő, kenyérpirító, vízforraló és edények), illetve különálló WC és zuhanyzós fürdőszoba. Az emeleten egy kétágyas és egy franciaágyas szoba, egy fürdőszoba WC-vel és tusolóval, közösségi tér, továbbá egy hűtő áll rendelkezésre további 4 fő részére.

A házban két sík képernyőjű TV készülék és ingyenes wifi van, továbbá az összes szoba klimatizált. Vendégeink hangulatos beszélgetéseihez, étkezéseihez a kertben található szőlőlugas kiülővel, a terasszal és grillezési/bográcsozási lehetőséggel szolgálunk, melyhez a szükséges eszközök rendelkezésre állnak.

A kertben felállított pingpong asztal kínál sportolási lehetőséget. Kerti nyugágyak is igénybe vehetőek. Parkolási lehetőség az udvarban két, a ház előtt három autó részére lehetséges. Leány- és legénybúcsúztatóra nem foglalható a ház. A kertben kis kedvence is jól érezheti magát.

A foglalás előleg megfizetése ellenében történik, a fennmaradó összeget érkezéskor kérjük kifizetni. Az ár tartalmazza a klíma, internet, víz, villany, ágynemű használat és a végtakarítás költségét. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adó mértékét, ami külön fizetendő.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 3. - október 16.
Ingyenes légkondícionálás
Kutya ingyenesen bevihető
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20012479


előzőkövetkező