Jázmin Apartmanház, 6 apartman 16 férőhely

Szeretettel köszöntjük Önt és kedves családját a Jázmin Apartmanházban. A ház Balatonfüreden, csendes nyugodt környezetben található. Hat külön bejáratú, igényesen berendezett apartman várja a pihenni, és kikapcsolódni vágyó családokat, párokat, baráti társaságokat.

Az apartmanokban található egy hangulatos, kényelmes, nagy szoba, (mely a nappali-háló-étkező funkciót ellátja, wifivel, és kábel tv-vel), felszerelt minikonyha, (hűtővel, mikroval, vízforralóval, alap felszereltséggel), saját fürdő (hajszárítóval), saját wc. (Kivéve a 3-as apartmant, ahol kisebb a szoba, viszont minikonyha helyett egy külön komplett konyha helyiség tartozik hozzá, meg saját fürdő, toalettel.) A nyáron hűvös alagsorban, még egy felszerelt közös konyha is biztosítja a bográcsozáshoz, grillezéshez, ünnepléshez, a főzési, előkészítési lehetőséget, egy nagy étkező asztallal, hűtőgéppel.

Rossz idő estén is van bent szórakozási lehetőség a házban, melyet a csocsó, billiárd asztal, és kondigép biztosít, az alagsorban. Ez gyakorlatilag a nappali funkciót is ellátja annak, aki igényli. Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: Udvari parkoló, Wi-Fi, klímahasználat, medence, grillező, bográcsozó (bogrács, gázrózsa), asztalitenisz, tollasozáshoz eszközök, billiárd, csocsó, udvari játszótér.

Városunk számtalan szórakozási lehetőséget kínál, többek között: STRANDOK: Eszterházi-, Kisfaludy strand, Aquapark. KIÁLLÍTÁSOK a Vaszari Villában, Jókai Villában.

Balaton Szabadidő és Konferencia Központ programjai (koncertek, táncversenyek, színházi előadások, sportmérkőzések, MOZI.) Egyéb: Tagore sétány, lovaglás, SÉTAHAJÓZÁS, squash, teniszpályák, VADASPARKI lehetőség, a Koloska-völgyben, mellette pedig további TÚRÁZÁSI lehetőség a Tamás-hegyre, a Jókai kilátóhoz, és a Lóczy-barlanghoz, Kiserdei játszótér.

A környéken is van több látni való, és kiránduló hely, mint a Tihanyi Apátság, Veszprémi Állatkert, Gizella kilátó, Folly Arborétum, kalandparkok stb.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
6 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA22031618


előzőkövetkező