Jamai Apartmanház, 7 apartman 26 férőhely

A Jamai Apartmanház Balatonboglár Jankovich Telep részén egy családias szabad strandtól 300 m-re helyezkedik el. Egyszerűen berendezett apartmanjaink mindegyike rendelkezik fürdőszobával, TV-vel, tea konyhával, mikrohullámú sütővel, hűtővel és egy kis étkezősarokkal. Szálláshelyünkön a parkolás, klíma és Wifi ingyenes.

Közös kerthelyéggel rendelkezik, mely grillezésre alkalmas. Apartmanunk gyermek és állatbarát (etetőszék, fürdetőkád, gyermekágy) . A szálláshelyen összesen 7 db apartman van, mely pótággyal 27 fő elhelyezésére alkalmas, így csoportoknak és baráti társaságoknak is ideális lehet.

A Balaton déli partján Balatonbogláron található apartmanházunkba várjuk kedves nyaralni, pihenni vágyó vendégeinket. Balatonbogláron a strandok ingyenesek, de a parkolás 2023-tól fizetős melyről a szálláshelyen kihelyezett tájékoztatóból részletes információt tudhat meg.

A Várdombon elhelyezkedő új építésű kalandpark, lombkorona sétány, bob pálya és a gömbkilátó a szálláshelytől kb 8 percre található kocsival, ezen kívül a városközpont számos étteremnek, meleg konyhás büfének, Bárnak, Cukrászdának, strandcikkesnek ad helyet közvetlen a Platán Strand előtt mely egyik oldalát a kikötő határolja. A központ kb 6 percre található a szálláshelytől autóval, gyalogosan 200 méterre a Hunyadi étterem/büfé..

A városban jól felszerelt állandó orvosi ügyelet működik.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
7 apartman, 26 férőhely
NTAK azonosító: EG23059424


előzőkövetkező