Silver Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Balatonboglár központjában található 4 csillagos Silver apartman várja kedves vendégeit. Az elhelyezkedésének köszönhetően biztosítottak a közeli turisztikai látványosságok és a vásárlási lehetőségek. A szállás teljes felszereltség mellett a meghitt hangulatról is gondoskodik, tökéletes a pihenni vágyó párok számára.

A nappali és a konyha egy helyiségen osztozik, ahol légkondicionáló, jól felszerelt konyha, síkképernyős TV és egy kis étkező sarok található. Ezt a részt egy tolóajtó válassza el a hálószobától. Itt foglal helyet egy franciaágy valamint ruhák tárolására alkalmas állvány, a fürdőszobában pedig egy zuhanyzó illetve WC található.

Továbbá a fürdőszoba mellett egy kisebb mosókonyha helyezkedik el, ami mosógéppel és tisztítószerekkel lett felszerelve. Az apartman egész területén ingyenes wifi használatot biztosítunk. Parkolási lehetőség ingyenes 10m-re az apartmantól.

Közeli program lehetőségek/ látnivalók: - Platán strand 400m (fürdőzési és hajózási lehetőséggel, élményfürdővel, éttermekkel, sétánnyal, teniszpályával, rendelkezik) - Buborék élménystrand 400m - Kék Kápolna 500m - Gömbkilátó, Várdomb 800m - Kalandpark 1km - Bugaszegi Téglagaléria és Történelmi emlékpark 3km - Napfénystrand 3, 5 km - Fonyódi piac 7km (szerda, szombat) - Balatonfenyves-Csiszta Fürdő vonalon működő kisvasút 10km - Csiszta Fürdő 11km - Rádpuszta (Árpád-kor romtemplom, lovarda, ) 11 km

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22037388


előzőkövetkező