Írisz Apartmanház, 2 apartman 10 férőhely

FIGYELEM. Októbertől áprilisig CSAK A 4 FŐS (Írisz emeleti apartman), exkluzív, saját JAKUZZIS, Finn Szaunás, fűtött, privát APARTMANUNK ÜZEMEL. ÍGY A WELLNESS RÉSZLEG CSAK A TIÉTEK. RAJTATOK KÍVÜL MÁS NEM TARTÓZKODIK A BIRTOKON EBBEN AZ IDŐSZAKBAN. SZÉP Kártyát elfogadunk (OTP, MKB, K&H).

Kedves Vendégeink. Apartmanházunk 2 apartmanja közül választhattok, vagy akár a két apartmant együtt is lefoglalhatjátok, korlátlan JAKUZZI HASZNÁLATTAL. A földszinti apartmanban legfeljebb 7 főt, az emeleti apartmanban maximum 4 főt, így egyszerre 11 fő tudunk fogadni.

Balatonmáriafürdőn, a Balatoni Bringakörút mellett, az M7-es autópályától 2 km-re és az ingyenes, felújított Őrházi szabadstrandtól 60 méterre található Írisz Apartmanházunk, amely 2022-ben teljes átalakításon esett át. A partközeli épületben 2 darab teljesen különálló, külön utcáról nyíló, tágas, modern berendezésű exkluzív apartman található maximális felszereltséggel, privát teraszokkal és parkolási lehetőséggel.

Az apartmanházhoz egy kültéri Wellness részleg is tartozik, amely egy fedett, 5 személyes prémium kategóriás JAKUZZIval és egy 6 személyes aroma és fényterápiás FINN SZAUNÁval várja pihenni vágyó vendégeit. Az apartmanházzal szemben, 1 perc sétára található a legközelebbi ingyenes strand, de további 8 strand található a máriai partszakaszon, ezek nagy része sétatávolságon belül.

A háztól 300 méteres távolságon belül található étterem, bisztró, éjszakai bár, söröző, lángosos, fagyizó és élelmiszerbolt is. Az apartmanok jól elszeparáltak, külön bejáratúak, külön terasszal és különböző utcáról nyíló kertkapuval rendelkeznek így biztosítva a zavartalan pihenést.

Mindkét apartmanhoz 2-2 autó számára biztosítunk zárt, kamerával megfigyelt parkolási lehetőséget. Az apartmanok nem dohányzók, szúnyoghálóval ellátottak, fürdőszobával és rendkívül jól felszerelt konyhával rendelkeznek.

Nyári időszakban a nappalikban található nagyteljesítményű hűtő-fűtő klímák kellemes hőmérsékletet biztosítanak, melyek használata díjmentes, ahogy a Jakuzzi használata, a WIFI, a Netflix és a további 200 magyar és idegennyelvű tv csatorna is. A lakásokat igyekeztünk úgy berendezni, hogy az otthon kényelmét élvezhessétek a nyaralás alatt is.

Itt tényleg minden van. 1. ÍRISZ emeleti APARTMAN felszereltsége 51 nm + terasz maximum 4 fő részére kültéri wellness részlegen található fedett JAKUZZI korlátlan használata Az apartman privát kertkapuval, kerttel és bejárattal rendelkezik.

egy franciaágyas hálószoba (160x200 cm) egy hálószoba két külön ággyal (90x200 cm) konyha, étkező: hűtőszekrény mélyhűtő résszel, mikrohullámú sütő, kerámia villanytűzhely, kávégép, pirítós sütő, vízforraló, étkezőkészlet, edények, tányérok, poharak, stb.

fürdőszoba, hajszárító, pamut ágyneműk és törölközők, ruhaszárító törölköző bekészítéssel szúnyoghálós ablakok klíma, SMART fűtés SMART TV a hálóban ingyenes Netflix és 200 kábel csatorna ingyenes, vezeték nélküli nagyteljesítményű Internet (WIFI) Nespresso kávégép ajándék Nespresso kávékapszulákkal napozóágyak földszinti külön terasz és kerti kiülők kerti zuhanyzó bográcsozási, grillezési lehetőség Az aroma és fényterápiás FINN SZAUNA térítés ellenében vehető igénybe 2. ÍRISZ földszinti APARTMAN felszereltsége: 74 nm maximum 7 fő részére kültéri wellness részlegen található fedett JAKUZZI korlátlan használata 1 hálószoba franciaággyal (160x200cm) 1 hálószoba emeletes ággyal (120x200 cm és 80x200 cm) nappali (elkülönített, teljesértékű kétszemélyes 140x200 cm-es kihúzható kanapéval és egy fekhellyé alakítható sarokkanapéval) konyha, étkező: hűtőszekrény mélyhűtő résszel, mikrohullámú sütő, kerámia villanytűzhely és sütő, KitchenAid Nespresso kávégép, pirítós sütő, vízforraló, étkezőkészlet, edények, tányérok, poharak, stb.

fürdőszoba, hajszárító, pamut ágynemű és törölközők, ruhaszárító szúnyoghálós ablakok klíma, SMART fűtés 120 cm-es SMART TV a nappaliban, és 80 cm-es SMART TV a hálóban ingyenes Netflix és 200 kábel csatorna ingyenes, vezeték nélküli nagyteljesítményű Internet (WIFI) KitchenAid Nespresso kávégép ajándék Nespresso kávékapszulákkal napozóágyak terasz, kerti kiülők kerti zuhanyzó bográcsozási, grillezési lehetőség A 6 személyes aroma és fényterápiás FINN SZAUNA térítés ellenében vehető igénybe - Az árak az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 éves kor felett 400 Ft / fő / éj, mely a helyszínen fizetendő. 18 év alatt nem kell fizetni.

WELLNESS RÉSZLEG: - Jakuzzi használatot tartalmazza az apartmanok ára. - Finn szauna használat: 4.000 HUF /1, 5 óra, amely egy dézsa választható illatú illóolajos felöntést is tartalmaz. - Igény esetén a helyszínen fizetendő. A Jakuzzi és a finn szauna a közös használatú Wellness részlegen található.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA23061582


előzőkövetkező