Mária Full House Apartman, 1 apartman 4 férőhely

BALATONMÁRIAFÜRDŐ a Keszthelyi-öböl déli oldalán, a Kis-Balaton szomszédságában, közvetlenül a vízparton található. A település minden korosztály számára kedvelt, pihenési és szórakozási lehetőséget széles választékban biztosít. A központban hajókikötő üzemel, keszthelyi, szigligeti, badacsonyi, fonyódi útvonallal.

Jó pár étterem, ABC., szolgáltató található a környéken. A nagy területű szabad strandon játszóteret, szociális épületeket, zuhanyzókat alakítottak ki rendezett, esztétikus formában. Ezen a strandon szintén megtalálhatók a szórakozást, vendéglátást szolgáló létesítmények.Balatonmáriafürdő a Balaton déli partján helyezkedik el.

A nyaraló kb. 300 méterre van a közeli ingyenes Vitorlás utcai strandtól, a település központjában található fizetős strand kb. 700 m, mindkét távolság törölközővel a háton lazán megtehető. Az apartman felső szintjén 2db 2 ágyas (franciaággyal ellátott) szoba plusz egy nappali konyha sarokkal, (tűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, , kávéfőző) található.

Itt helyezkedik el még egy fürdőszoba zuhannyal és wc-vel. 2 teraszon lehet napozni, illetve hűsölni. Emeleti részen légkondicionáló berendezés segíti a megfelelő klíma beállítását. Udvar kb. 400 m2-es. Van lehetőség bográcsban főzéshez, illetve tárcsán sütéshez. Eszközök a garázsban találhatóak. 2db kerékpár (férfi montenbike) is vendégeink rendelkezésére áll a szabadidő hasznos eltöltésére.

Saját stéggel rendelkezünk a Balatonban, ahol szabadon lehet napozni, illetve horgászni is. Továbbá sup deszkánk a vendégeinknek sportolási lehetőséget biztosít a vízen. Természetesen ezen eszközök térítésmentesen használhatóak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21003317


előzőkövetkező