Hortenzia Apartman, 1 apartman 6 férőhely

A Hortenzia Haz Balatonfoldvaron talalhato a Szantodhoz kozelebb eso reszen, amely kifejezetten csaladosoknak ajanlott telepules . A varoskozpontban levo Hajoallomas, Kultkikoto es a gyonyoru piac 1.7km tavolsagra van a nyaralotol. A szepen felujitott Keleti strand csak egy rovid seta /kb 300 m/, amely kifejezetten gyermekbarat a homokos partjaval illetve a jatszotereivel.

Kozel van a szantodi bevasarlokozpont, ahol a Spar, Aldi, gyogyszertar es benzinkut minden igenyt kielegito bevasarlasi lehetoseget biztosit. Az apartman a nyaralo also szintjen talalhato, a felso szint, amely kulonbejaratu tobbnyire uresen all. Igy a 6 szemelyes apartman a hozzatartozo elso es hatso terasszal es kerttel teljesen a nyaralok rendelkezesere all.

A kert teli gyonyoru viragokkal es gyumolcsfakkal ahol bogracsozni es grillezni lehet igeny szerint. A nyaralo elsodlegesen csaladoknak illetve barati tarsasagoknak ajanlott. Az apartmanban 3 haloszoba, nappali, konyha, ebedlo, furdoszoba es kulon mosokonyha talalhato .A konyha jol felszerelt, minden sutesi fozesi lehetoseget kielegit.Ingyen wifi es sikkepernyos tv biztositott.

Autobeallasi lehetoseg van 2 szemelygepkocsi szamara.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 15. - szeptember 15.
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22041129


előzőkövetkező