Harmónia Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Balatonföldvár településen a Harmónia Apartman Balatonföldvár. Az apartmanházban barátságosan berendezett kényelmes szoba várja zuhanyzóval és konyhafallal a Balatonföldvár településen megszállni kívánó vendégeket.

Az apartmanházhoz tartozó saját kültéri medence és napozóterasz gondoskodik a tökéletes kényelemről, a Balaton kb 500m kényelmes sétára található, ahogyan a vasútállomás, a kikötő is. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol zárt parkoló áll rendelkezésére.

A légkondicionálásnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni. A számítógépet is magával hozhatja a pihenésre, hiszen a szálláshelyen ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés (wifi) várja a szobában.

Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Harmónia Apartman Balatonföldvár szolgáltatásainak teljes körű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapját is.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23080532


előzőkövetkező