Horgász család Vendégház, 1 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Siófok településre egy kellemes nyaralásra és legyen a Horgász család Vendégház vendége. Az apartman kényelmes, kertes nyaralóban köszönti a Siófok településen megszállni kívánó vendégeket. A Horgász család Vendégház állatbarát kategóriába tartozik, azonban csak előzetes egyeztetés után hozhatja kutyáját is a tartózkodása idejére.

Az autóját ingyenesen a szálláshely zárt, kamerával felügyelt udvarán tárolhatja. A nyaraló tágas terasszal és udvarral rendelkezik, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. A 450m-re lévő szabadstrandnál ingyen biztosítunk napozó-horgászstéget vendégeiknek. Gyermekek részére járókát, etetőszéket, fürdőkádat, WC szűkítőt, fürdőszobai fellépőt előzetes igény szerint ingyen biztosítunk.

A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljes körű szolgáltatáslistát a szálláshely lenti adatlapján találja.

Kedvezmények: - Több éj kedvezmény: elő- és utószezonban 4 -éjnél, főszezonban 6-éjnél több éjszaka esetén 10%, - Mozgássérült kedvezmény személyenként 10%, - Horgászati kedvezmény ha legalább 2 fő horgász a szállás időtartalma alatt érvényes horgászjegyet váltott, horgászonként 10%, -Nyugdíjas kedvezmény személyenként 5%, -Gyermekkedvezmény 6 éves korig gyermekenként 5%.

A kedvezmények nem vonhatók össze és az alapárból számítandók. Étkezés A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. 600 méterre található a legközelebbi étterem, 600 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. A helyszínen van bográcsozási, grillezési, szalonnasütési és tárcsán sütés-főzési lehetőség.

Fizetés A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére. A Horgász család Vendégház a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 20% foglaló. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

A munkatársak magyarul és németül kommunikálnak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23055903


előzőkövetkező