Ágnes Apartman II, 1 apartman 8 férőhely

Nyaraljon Siófokon az Aranyparton, a homokos szabadstrandtól 200m-re, a PLÁZS bejáratától 400m-re található apartmanunkban. II-es önálló házunk 3 szoba 3 fürdőszobával, jól felszerelt konyhával, nappalival rendelkezik. Két kétágyas szobából tusoló nyílik a szobákból, a 4 ágyas szobához pedig egy kádas fürdőszoba tartozik.

Légkondicionálás minden szobában és a nappaliban is. A konyha tágas, jól felszerelt. Az udvaron 3-4 autó számára zárt, ingyenes parkolót biztosítunk.A kertben kiülési, sütési- főzési lehetőség a vendégeink számára. Korlátlan net használat.

Az udvarban található egy különálló apartman is, ami egyben a nagy házzal is bérelhető vagy önállóan 2 maximum 3 főre.Ez is saját konyhával /mikró, kávéfőző, vízforraló stb./, saját fürdővel rendelkezik.Egy hangulatos fedett terasz, rajta egy kétszemélyes hintaágy is tartozik az apartmanhoz.Zárt, ingyenes parkoló az udvarban, wi-fi, korlátlan internet használat. Vasútállomás, buszmegálló 500m-re, a belváros pedig kényelmesen 10 perc sétára található.

Utcánk végén a hajóállomás, Jókai Park, két nagy, korszerű játszótérrel a gyerekes családok számára. Éttermek, boltok 300m-en belül már elérhetőek. Várjuk Kedves Vendégeinket. Házunk, apartmanunk felújítás alatt áll, minimál stílusban. Képek még a régiek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
Légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20011935


előzőkövetkező