Holiday Panzió, 4 szoba 8 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Holiday Panzió Balatonfüred négy barátságosan berendezett szobával várja a Balatonfüred településen megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni parkolóban leparkolhatja. A szálláshely klimatizált szobákkal várja a kedves vendégeket.

A szálláshelyen elérhető vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) lehetővé teszi, hogy a tartózkodása alatt is naprakész tudjon maradni. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.



Elhelyezkedés 3.9 km-re található a szálláshelytől a Koloska-völgy, 900 méterre a Tagore sétány, 1 km-re a Jókai Mór Emlékház, 1 km-re a Kerektemplom, 1.3 km-re a Brázay-KalandPart, 700 méterre a Bodorka Balatoni Vízivilág Látogatóközpont, 1.1 km-re a Vaszary Galéria, 3.9 km-re a Koloska-völgyi Vadaspark, 1.2 km-re a Vitorlázeum, 2.3 km-re a Jókai Kilátó, 1.3 km-re a Balatonfüred hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt.. Étkezés A legközelebbi étterem 50 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 600 méterre fekszik.

A helyszínen lehetőség van bográcsozni és grillezni. Fizetés Készpénzzel, OTP SZÉP kártyával, MKB SZÉP kártyával és K&H SZÉP kártyával tud a helyszínen fizetni. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00.

Magyarul és németül tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. Szallas. hu értékelés A panzió 9, 7-es pontszámot és ezzel Kiváló minősítést ért el 71 értékelés alapján a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG21002210


előzőkövetkező