Holiday Nyaralóház, 4 szoba 8 férőhely

Nyaralóházunk Balatonfüred üdülőövezetében található, a Balaton partjától, az Esterházy Strandtól és a Tagore sétánytól 500 méterre. 2021 májusára az egész ház kívül belül teljesen fel lesz újítva . A felújított képek májusban kerülnek fel . Modern felújított házunkba szeretettel várjuk vendégeinket.

A vírusra való tekintettel a nyaralóházat minden vendég érkezése előtt fertőtlenítjük. A tágas berendezésű házban 1 - 10 fő részére tudunk szállást biztosítani. A házban 4 szoba, 3 fürdőszoba, külön felszerelt konyha és nagy nappali található. Ingyenes WIFI-t és kábeltévét biztosítunk.

Minden szoba klímás. A klíma ára szobánként napi 1500 Ft. A konyha mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel és főzőlappal felszerelt, valamint kávéfőző és vízforraló is találhatók benne. A tulajdonos nem a házban lakik. A kertben zárt parkoló található és grillezési, bográcsozási lehetőség is van.

A nyaralóháztól pár méterre Aldi és számos kisebb bolt található. A nyaralóház 800 méterre fekszik a Kerektemplomtól. Az Annagora fürdő 2, 5 km-re található.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. - október 30.
Légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19010977


előzőkövetkező