Vöröskő Apartmanház, 3 apartman 20 férőhely

Balatonalmádi csendes részén, 2023-ban teljeskörűen felújított apartmanházunk várja vendégeit. A 3 önálló lakásból álló ingatlant leginkább a tágas, világos terek, barátságos színek jellemzik. Ide érkező vendégeinknek ingyenes privát parkolót biztosítunk apartmanonként 1 gépjármű részére.

A hátsó kerthelységben elhelyezett kerti kiülő és grill ideálissá teszi családok, baráti találkozók, társaságok összejövetelét. Földszinti apartmanunk 2 hálószobás, összesen 6 fő befogadására alkalmas. A nappaliban egy kihúzható kétszemélyes kanapéágy, az egyik hálószobában egy franciaágy, a másikban 2 db egyszemélyes ágy található.

Az első emeleti apartman 3 hálószobás, itt 8 főt tudunk elszállásolni. A nappaliban egy kihúzható kétszemélyes kanapéágy, az egyik hálószobában egy franciaágy, a másikban 2 db egyszemélyes ágy, a harmadikban pedig egy emeletes ágy helyeztünk el. A tetőtéri apartman szintén 3 hálószobás, összesen 6 férőhelyes.

Két hálószobában 1-1 franciaágy, a harmadik hálóban 2 db egyszemélyes ágy található. A közelben van élelmiszerbolt, vendéglátóhely és a strand autóval pár perc alatt megközelíthető.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 20 férőhely
NTAK azonosító: EG23057643


előzőkövetkező