Helka Apartmanház, 9 apartman 40 férőhely

A Helka apartmanház egy csendes kis utcában helyezkedik el, pár percre a strand, az élményfürdő és a városközpont közelében. Vendégeinket 9 különálló apartmanban tudjuk elszállásolni, melyek 4-6 fős férőhellyel rendelkeznek.

Az apartmanokban jól felszerelt saját konyha (mikrohullámú sütő, kávéfőző, nagyméretű hűtőszekrény fagyasztó résszel, edény- és étkészlet, vízforraló), saját fürdőszoba, hajszárító, klímaberendezés, televízió, wifi várja a pihenni vágyókat. A színvonalas apartmanház kerti bútorokkal, kültéri medencével, grillezési lehetőséggel és nyugodt környezettel biztosítja a kellemes időtöltést a pihenni vágyó vendégeink számára.

Az apartmanokhoz nagy teraszok tartoznak, az udvar parkosított. A zárt kertben biztonságos parkolásra van lehetőség. Ideális több baráti család együtt üdülésére is. A rendkívül népszerű Napfény strand, ahol homokos part és élményfürdő is található, néhány perces sétával elérhető.

Közelben van a város centruma is, ahol egész nyáron színvonalas rendezvények pl. Lellei Borhét várják a vendégeket. Az apartmanoktól pár perces sétára szupermarket, bank, posta és több kiváló étterem érhető el.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
9 apartman, 40 férőhely
NTAK azonosító: EG22040610


előzőkövetkező