Bodza Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balatonlelle a Balaton déli partjának egyik legkedveltebb gyöngyszeme. Város és üdülőváros egyben, itt minden megtalálható.Hosszan elnyúló homokos partszakaszával a tengerparti nyaralások hangulatát idézi, mely főleg a gyerekes családok körében népszerű. Balatonlelle központjában, 2019-es új építésű apartmanházban található Bodza Apartman várja a nyaralni és pihenni vágyókat, mindössze pár száz méterre a Balaton partjától.

Igényesen berendezett két szoba, két fürdővel, egy tágas egybenyíló konyhával, étkezővel, nappalival és egy kis erkéllyel várja vendégeit. WIFI, klíma, mosógép, mosogatógép és a telejesen felszerelt konyha a vendégek rendelkezésére áll. Az apartman maximum foglalható 4+2 személyre.

Parkolás egy autó részére ingyenesen igénybe vehető az apartman területén. Közvetlen közelében található élelmiszerbolt, cukrászda, pékség, gyógyszertár, éttermek, park, játszótér, vasútállomás. Rövid sétával elérhető a Szent István tér, ahol minden korosztály talál magának elfoglaltságot.

Kedvük szerint válogathatnak az üzletek, éttermek és szórakozóhelyek kínálatából. A hajózni, vitorlázni, horgászni szerető emberek is könnyen megvalósíthatják itt álmaikat. A közvetlen közelben található Művelődési Ház állándó, színvonalas programokkal szórakoztatja a kikapcsolódni vágyó felnőtteket és gyerekeket egyaránt.

A rendezvénypark egy ingyenesen látogatható rendezvényhelyszín, ahol koncertek és a helyi borászok várják a keves vendégeket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 15.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA24086752


előzőkövetkező