Helga Vendégház, 2 szoba 4 férőhely

Szeretettel várjuk vendégeinket Fonyód – Alsóbélatelepen önálló családi házunkba, amelyben kizárólag Önök tartózkodnak, és nagyon közel a legközelebbi szabad strand (megtekinthető a mellékelt térképen). A ház kapacitása: kiadó 4 főig (+1 fős pótágy) kizárólag házaspárok, nyugdíjasok és családok részére.

Bulizás kizárva. Az igényesen berendezett házhoz tartozik 2 franciaágyas háló, egy tágas nappali étkezővel, jól felszerelt konyha, fürdő WC-vel, belső zárt terasz, külső fedett terasz, zárható kocsibeálló, grill, napozó- és kerti bútorok. LED TV, Wifi. Tulajdonos teljesen szeparáltan, külön bejárattal a telken tartózkodik.

Szép kártyát nem áll módunkban elfogadni. A szálláshely elhelyezkedése: Gyalogosan is könnyen elérhető vegyes kisbolt, étterem (nagy múltú Torony vendéglő) nyári büfék (lángos, halsütő, hamburgeres) a 1954-ben alapított és azóta is saját recept alapján kézműves fagyit készítő Nosztalgia fagyizó, biciklikölcsönző és tömegközlekedési lehetőségek.

A közelben horgászási és hajózási lehetőség (Fonyód és Badacsony között), kisvasút, kilátók és kalandpark. A Balaton part legnagyobb piaca szerdán, szombaton. Bicikliút és gyönyörű kiránduló helyek elérhető távolságban.

Városunk előnyei: - Több partszakaszon szabad strand üzemel felújított vizesblokkokkal, baba-mama szobával és játszóretekkel - Közel van a Balatonfenyvesi Kisvasút a csisztai termálfürdőhöz -Kerékpár- és kajak-, kenu kölcsönzés -Horgászat (Balaton, Keleti Főcsatorna, Halastavak) -Kirándulás, hajókázás, vitorlázási lehetőségek -A Balaton part legnagyobb piaca: szerda, szombat -Kellemes, barátságos hangulatú vendéglátóhelyek

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA24088461


előzőkövetkező