Häuschen Viktória, 1 apartman 2 férőhely

Jöjjön és töltse nálunk pihenésre szánt napjait apartmanunkban. Zamárdi csendes utcájában a Balaton parttól 350 méterre található ingatlanunk. A zárt udvarban egy gépjármű számára biztosítunk parkolási lehetőséget. Két személy részére kényelmes, újépítésű, klimatizált, modern kis lakás, közvetlen kertkapcsolattal és grillezési lehetőséggel rendelkezik.

Az apartman 3 saját fedett teraszán teraszbútorok és napozóágy biztosít kényelmes pihenést. Kis mérete ellenére megtalálható a lakásban: egy teljesen felszerelt konyha (igényszerint kávé és tea bekészítéssel) és egy nagy méretű fürdőszoba (hajszárítót, törülközőt, fürdő bekészítést biztosítunk), valamint a hálószoba, melyben egy kétszemélyes ágy biztosít kényelmes pihenést.

Az apartmanban WIFI, digitális kábel TV, 103cm-es Smart televízión, 123 csatorna (40HD) és rádió is biztosítja a vendégek szórakozását. Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk és élvezze vendégszeretetünket. Nyugodt, csendes utcában lévő apartmanunkban felüdülés lesz minden eltöltött perc.

Garantáljuk, hogy házunk tisztaságával elégedettek lesznek. Szálláshelyünk típusa magányszálláshely. Sok-sok szeretettel várjuk Önöket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: január 5. - december 15.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22049361


előzőkövetkező