Árnyas Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Zamárdi a Balaton parton egyedülálló, 3 km hosszú szabad strandjával egész évben kellemes kikapcsolódást nyújt mind a családok, mind baráti társaságok részére. A település és környéke tökéletes célpont a pihenni vágyók és az aktív turizmust kedvelők számára is. Vízi sportok, túraútvonalak, kerékpáros felfedező utak egyaránt megtalálhatók a településen és környékén.

A közelben található Szántódi révből folyamatosan induló kompjáratokkal a Balaton északi oldala is negyed óra alatt elérhető. A településen és környékén található éttermek, kávézók a gasztronómia szerelmeseinek is élményt nyújtanak. A Zamárdi Árnyas Apartman itt kínál kényelmes kikapcsolódást 6 fő részére.

Az apartman 2020-ban épült, a Balaton parttól 600 m, Zamárdi központjától 150 m, míg a vasútállomástól 1 perc távolságra helyezkedik el. A két szintes, jól felszerelt apartmanhoz külön udvar és zárt parkoló tartozik. A földszinten található a fürdőszoba, valamint a konyha és a nappali egy légtérben, az emeleten pedig két háló és egy wc található.

A téliesített apartman szolgáltatásia: - wifi - televízió - mosogatógép - légkondicionáló - minden helyiségben szúnyogháló - motorizált redőnyök

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA21000371


előzőkövetkező