Harsona Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Badacsony szívében, csendes nyugodt környezetben klimatizált nyaraló várja pihenésre, kikapcsolódásra vágyó Vendégeit. A nyaraló kiválóan alkalmas családok, kisebb baráti társaságok számára (max 8 fő). Az udvaron minden adott egy jó hangulatú sütögetéshez vagy bográcsozáshoz, a gyerekeknek hatalmas parkosított kert áll rendelkezésükre.

Az első szinten egy tágas nappali található franciaággyal, valamint egy kisgyermek számára alkalmas gyerekággyal. A tetőtérben 2 szoba található 4 férőhellyel, valamint szükség esetén egy külön bejáratú szoba is biztosított 2 Vendég részére a földszinten. A fürdőszobában (zuhany, wc) mosógép áll a Vendegek rendelkezésre.

Az appartman jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol megtalálható gáztűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtőszekrény, vízforraló. A konyhából a kertibútorral, napernyővel felszerelt tágas teraszra lépünk ki. A tarasz melletti udvaron lehetőség van grillezésre valamint bográcsozásra is.

Bababarát szállás: gyerekágy, etetőszék biztosított. Parkolási lehetőség a zárt udvaron. A házban dohányozni nem lehet. Háziállat nem megengedett. - Centrum gyalog 10 perc, 700m. - Strand, hajókikötő gyalog 15 perc, 1km. - Legközelebbi étterem 300m. - Élelmiszerbolt 1km. - Friss Terasz (300m) és a borút 5 perc alatt elérhető gyalog. -Laposa Birtok 1, 2 km. -Kisfaludy ház 1, 2 km. -Rózsakő 1, 3 km.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG19015953


előző