Fanni Nyaraló, 3 szoba 8 férőhely

10 fős, kétszintes tágas villa, gyönyörű kilátással a Balatonra. Ideális helyen, csak 300 m-re a családias strandtól és 1 km-re a nagyobb strandoktól és szórakozó helyektől (üzletek, éttermek, sátorsor, büfék, kikötő, vasútállomás), a ház tökéletesen megfelel csoport-találkozók és családi nyaralások megvalósitására.

Az egyszerű retro berendezés akár a gyerekkorára is emlékeztetheti. Élvezze a grillezést a kertben és kóstolgassa a finom badacsonyi borokat a teraszon.

Közvetlen közelségben számos szabadidő lehetőség, gyönyörű badacsonyi természetvédelmi övezetben: fürdés a meleg tóban, kirándulás a bazalt orgonák alatt, vitorlázás/hajókirándulás a magyar tengeren, borkóstolótúra a környék pincészeteiben, Balaton körüli bicikli út, teniszezés, festő múzeumok (Egry József, Udvardy Erzsébet), stb.

Egy kicsit távolabb könnyen elérhető különös látnivalók: Folly arborétum, Tapolcai tavasbarlang, Szigligeti és Sümegi várak, Gyulakeszi lovarda, Afrikamúzeum Gyenesdiáson, Festetich kastély Keszthelyen, Héviz, Fonyód, stb. Örömmel várjuk testi és lelki felüdülésre.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 17.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20015646


előzőkövetkező