Csillag Virág Vendégház, 3 apartman 11 férőhely

Ábrahámhegy szívében várjuk kedves vendégeinket az újonnan épült vendégházunkban. Legyen szó nyaralni vágyó családról vagy baráti társaságról, a természetközeli Csillag Virág Vendégházban a varázslatos hangulat garantált.

A Balaton partjától mindössze 15 perc sétára fekvő nyaraló akár 11 fő elszállásolására is alkalmas az alábbi apartmanokban: -2 szobás, 5 férőhellyel, saját fürdőszobával, felszerelt konyhával és étkezővel; -2 szobás, 4 férőhellyel, saját fürdőszobával, felszerelt konyhával és étkezővel; -1 szobás, 2 férőhellyel, saját fürdőszobával és felszerelt konyhával.

A szálláshoz tartozó, kerti bútorokkal berendezett fedett teraszokon lehetőség nyílik a szabadtéri időtöltésre és természetesen a kertben sütött, főzött ételek elfogyasztására. Emellett kisbolt és helyi borászatok, vendéglők is megtalálhatóak a panzió közvetlen közelében.

Az autóval vagy motorral érkező vendégeinknek zárt udvarban a biztosítjuk a parkolóhelyet, de a vonattal érkezők is alig 5 perc séta alatt a szálláshelyre érkezhetnek. Hisszük, hogy a Balaton varázslatos környéke feledhetetlen pillanatokat okozhat, így tökéletes választás lehet a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeinknek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 11 férőhely
NTAK azonosító: MA22041105


előzőkövetkező