Hajas Familia Kiadó Szobák, 3 apartman 8 férőhely

2023 évben három csillagosra értékelte szálláshelyünket minősítő eljárásában a Magyar Túrisztikai Minőségtanusító Testület. Különálló új, 2 személyes apartmanunkat 2019 nyarán nyitottuk meg. Központi de mégis csendes, vízparthoz közeli csendes övezet, igényes vendégeknek elérhető áron.

A Balaton közelsége teszi vonzóvá, üdülésre különösen alkalmassá. A Balaton megközelíthetősége több módon lehetséges. Privát lejárón 150m, szabad strand 400m, Központi fizető strand 800m. Az klimatizált apartman önálló épületben található. Földszintes, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdővel, WC-vel, 15 m2-es fedett terasszal, kültéri bútorzattal.

Welcome ital: a hűtőbe bekészítve, egy üveg finom borral várja apartmanunk. A másik épület tetőterében 3 szobát kínálunk, saját fürdőkkel és toalettel melyek közvetlenül a szobákból érhetők el. A szobák klimatizáltak, melynek használatát tartalmazza a szobák ára. A szobákhoz közös használatú nappali, teakonyha és egy 30 négyzetméteres terasz tartozik.

A teakonyha kiválóan alkalmas ételek melegítésére, egy - egy egyszerűbb gyors pl. reggeli elkészítésére. Az északi fekvésű közös teraszt, az 1-es szobából közvetlenül is, a 2-es és 3-as szobákból a nappalin keresztül érhető el. A teljes szolgáltatási területen ingyenes WIFI áll rendelkezésre.

Gépkocsikat a füvesített udvarban ill. kertben lehet biztonságosan parkolni. A ház északi oldalával szemben lévő utca folytatása, egyenesen a Balatonra vezet, így 2 perc alatt leérhetünk a vízre. (privát lejáró) A község központi strandja (800m) a Balaton egyik legszebb, több éve kékhullám-zászlós strandja.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 10. - október 15.
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20011591


előzőkövetkező