Gusztilak, 9 szoba 40 férőhely

Magánszállásunk 3 szintes, 9 szobás (többnyire emeletes ágyak), 8 zuhanyzó / WC-vel, tv-vel, és hűtőszekrénnyel felszerelt. A vasút és a Fő utca között helyezkedik el, zajos, hangos (kibírható), ezért aki szanatóriumba vágyik, ne minket válasszon) Fiatalok által kedvelt, laza, jó hangulatú, központi elhelyezkedésű, retrós, koli jellegű, családias légkörű nyaraló.

Szobánként 4-6 főt tudunk fogadni, plusz 2 db 2 fős különálló bungaló is a vendégek rendelkezésére áll. Megkérnénk kedves Vendégeinket, hogy ágyneműhuzatot (lepedő, paplan- és párnahuzat), törülközőt szíveskedjenek magukkal hozni. Köszönjük. A teljesen felszerelt közös konyhában főzési lehetőséget tudunk biztosítani.

A magánszállás (zárt) területén 6 gépkocsi biztonságos parkolása megoldható, illetve a ház előtt is díjmentesen lehet parkolni. A kertben bográcsozás, grillezés, szalonnasütés lehetséges, tűzifáról és kellékekről is gondoskodunk. Lehetőség van pingpongozni, csocsózni, pókerezni, dartsozni, társasozni… A vasútállomás, buszpályaudvar, belváros, boltok, és a Petőfi sétány 10-15 perces sétával elérhető.

A Balaton, szabadstrand 500 m. Szálláshelyünk egy bulizós hely, ezért a csendre és nyugalomra vágyóknak, családosoknak gyerekekkel, inkább a hét elejét ajánljuk. 10 év alatti gyerekkel, és az idősebbeknek nem ajánljuk a hét elejét sem. CSAK MAGYARUL BESZÉLŐ VENDÉGEKET TUDUNK FOGADNI .

VÁRJUK SZERETETTEL, VIDÁM, PARTI HANGULATBAN. :) A MAGÁNSZÁLLÁS HÁZIRENDJE . 1. A szálláshelyen látogatókat nem lehet fogadni, a bejelentkezett létszámon felüli személyek a tulajdonos beleegyezése, engedélye és az ár egyeztetése nélkül a szálláson nem tartózkodhatnak. (óránként 1500 Ft. ) 2.

Az éjszakai pihenő időszak 00:00 – 08:00 között van, ezért este 22 után a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni. Továbbá kérjük, hogy éjszakai illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben. 3.

A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet. 4. A házirend megsértése esetén, a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat. 5. A dohányzás a szobákban nem megengedett. 6. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. 7.

A fel nem használt élelmiszert ne dobják ki a kukába, inkább hagyják a hűtőben. Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
9 szoba, 40 férőhely
NTAK azonosító: MA22049171


előzőkövetkező