Grand 58 Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szívesen látja Önt vendégül Keszthely településen akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Grand 58 Apartman Keszthely. Az apartman kényelmes apartmanban köszönti a Keszthely településen megszállni kívánó vendégeket. Gyerekágyneművel, bébiétel-melegítési lehetőséggel, asztali etetőszékkel, fürdetőkáddal, hordozható kisággyal és babaetető-készlettel a szálláshely szeretettel várja Önt és teljes családját is.

Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol fedett parkoló áll rendelkezésére. Az apartman saját erkélyt vagy teraszt is kínál, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az apartmanban működő klíma biztosítja.

A szálláshely szobáiban külön költség nélkül internetezhet vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. A Grand 58 Apartman Keszthely által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés 2.4 km-re van a Nemzetközi Verkli Fesztivál 2022 a szálláshelytől, 2.4 km-re a Festetics-kastély, 2.3 km-re a Városi Strand, 1.2 km-re a Phőnix kikötő, 2.3 km-re a Csigaparlament, 1.2 km-re a Festetics Imre Állatpark, 3.8 km-re a Helikon Strand. Étkezés A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást.

A legközelebbi étterem 300 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 450 méterre van. A helyszínen lehetőség van grillezésre. Fizetés Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül tudnak Önnel kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 1.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA23077451


előzőkövetkező